Om oss

Välkomna till Lunnahöjagården

Vi har kört runt i stora delar av Europa och bott på många olika ställen och nu tänkte vi erbjuda bra boende till bra pris åt våra gäster.

Här kan ni bo en natt eller flera billigt och bra och få er reskassa att räcka till mer upplevelser. Ni kan även hyra hela anläggningen för en träff, kick-off, läger, kurslokal eller som festlokal. I dagsläget finns det 20 dubbelrum, ett familjerum med 4 bäddar (2 dubbelrum kan lätt göras om till ännu ett familjerum med 4 bäddar), sällskapsrum, ett mindre kök för självhushåll, ett stort kök och en stor matsal för ca 60-70 personer. För större sällskap kan vi tipsa er om var bra catering kan ordnas, om ni inte själva vill fixa maten. Ev catering ordnar ni själva och det måste förbokas.

Vi erbjuder övernattning i dubbelrum eller familjerum (4 bäddar) med vandrarhemstandard - vilket innebär att lakanset och handduk, frukost och städning inte ingår, men ni kan hyra lakanset och betala för städning om ni så önskar. En mindre camping finns för friluftsmänniskor som gillar naturen. Paviljongerna med rummen heter Eken och Björken. Eken består av 9 dubbelrum (alternativt 7 dubbelrum och 1 familjerum), bra utrustat kök för självhushåll, ett sällskapsrum och ett gemensamt badrum för damer och ett gemensamt badrum för herrar. I badrummen finns det toaletter och dusch. I Björken finns det 11 dubbelrum, ett fyrbäddsrum, dam- resp herrwc med gemensamma toaletter och dusch precis som i Eken.

Skåneleden går alldeles inpå knuten så man kan t ex vandra, bada i Finjasjön, fiska, besöka Hovdala slott, Skånes djurpark m.m eller bara njuta av lugnet i skogen.

Det finns en Zip-linebana nära oss, kolla multilevel och boka aktivitet där.

Har ni frågor så bara hör av er, hjärtligt välkomna hit.

Annika o Kent

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)