Annikas Santoshayoga

Vill ni träna yoga så finns det nu möjlighet att utöva yoga på Lunnahöjagården. Vi börjar en ny kurs på 5 veckor under vecka 3, tisdagar och/ eller torsdagar fram till vecka 7 och ev. 5 veckor till efter det. Går även bra att komma in i gruppen senare. Passar bra för nybörjare men även för de som utövat yoga innan. Välkomna hit tisdagar o/ eller torsdagar från kl. 18.25. Yogan börjar kl. 18.45.

Priset är 550 kr för 1 gång/vecka i 5 veckor eller 900 kr för 2 ggr/ vecka i 5 veckor. Ett pass 150 kr/ gång. OBS! Föranmälan. Ni kan betala kontant på plats eller med swish eller så går det bra att betala in på bankkonto. Hör av er så får ni alla uppgifter. Skriv ert namn och skicka ett mail med uppgifter om namn, vilken dag eller om ni vill gå på båda passen. Ni får kvitto så ni ev. kan få friskvårdspengar tillbaka från ert jobb.

 

Mail: annikas.santoshayoga@gmail.com 

Ni tar med er vattenflaska och har bekväma kläder på er, så att ni kan röra er obehindrat. Har ni en egen yogamatta så kan ni ta med den annars finns det mattor att låna. Tänk på att inte äta precis innan yogapasset (låt det gå ca 1 1/2 timma emellan).

Det är kundaliniyoga, en sorts yoga som passar alla människor och kundaliniyogan är ursprunget till medicinskyoga. Det finns ofta alternativ om man har problem med vissa rörelser. Varje pass varar i ca 90 minuter.

Grundtanken inom yoga är att skapa balans i kropp, sinne och själ. Detta för att ge styrka och påverka din egen livssituation i positiv riktning. du gör alltid yoga i din egen takt och gör det du kan utifrån dina förutsättningar.

Yogans positiva effekter

* stärker och mjukar upp våra muskler och leder

* vår andning blir bättre vilket ger mer energi

* vi blir mer avspända och sover bättre

* vi blir uthålligare vilket gör att vi på ett bättre sätt kan möta vardagen

* vi stärker vårt sinne som hjälper oss att tänka klart och fokuserat

* vi jobbar för en attityd av tacksamhet, det stärker vår livsglädje och livskvalitet = Santosha!

 

Har ni frågor så bara hör av er till annika på Lunnahöjagården, skicka gärna mail. Tel. 0451-18141 eller

Mail: annikas.santoshayoga@gmail.com 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)