Annikas Santoshayoga

Vi börjar med yoga på Lunnahöjagården vecka 40, den 3 oktober från kl. 18.25. Yogan börjar kl 18.45 och varar till kl. 20.15. Kom gärna i god tid och lägg dig ner och varva ner innan vi börjar - låt din kropp få lite paus och serva dig själv! :-) 

Vi välkomnar både nybörjare och de som har utövat yoga innan. En grupp består av minst 4 personer och max 10 personer. Då finns det tid för att hjälpa varje deltagare. Pris 550 kr för 1 gång/ vecka i 5 veckor, 900 kr för 2ggr/ vecka i 5 veckor. 150 kr om man vill gå enstaka gånger. Betalas på plats eller i förskott. OBS! Föranmälan. Ni kan betala in på bankkonto eller swish eller kontant på plats. Hör av er så får ni mer uppgifter. Ni får kvitto så ni kan få friskvårdspengar frå ert jobb.

 

Mail: annikas.santoshayoga@gmail.com 

Ni tar med er vattenflaska och har bekväma kläder på er, så att ni kan röra er obehindrat. Har ni en egen yogamatta så kan ni ta med den annars finns det mattor att låna. Tänk på att inte äta precis innan yogapasset (låt det gå ca 1 1/2 timma emellan).

Det är kundaliniyoga, en sorts yoga som passar alla människor och kundaliniyogan är ursprunget till medicinskyoga. Det finns ofta alternativ om man har problem med vissa rörelser. Varje pass varar i ca 90 minuter.

Grundtanken inom yoga är att skapa balans i kropp, sinne och själ. Detta för att ge styrka och påverka din egen livssituation i positiv riktning. du gör alltid yoga i din egen takt och gör det du kan utifrån dina förutsättningar.

Yogans positiva effekter

* stärker och mjukar upp våra muskler och leder

* vår andning blir bättre vilket ger mer energi

* vi blir mer avspända och sover bättre

* vi blir uthålligare vilket gör att vi på ett bättre sätt kan möta vardagen

* vi stärker vårt sinne som hjälper oss att tänka klart och fokuserat

* vi jobbar för en attityd av tacksamhet, det stärker vår livsglädje och livskvalitet = Santosha!

 

Har ni frågor så bara hör av er till annika på Lunnahöjagården, skicka gärna mail. Tel. 0451-18141 eller

Mail: annikas.santoshayoga@gmail.com 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)